Veterinären i Vallentuna

Tellusvägen 25B
186 36 Vallentuna
Tel: 08-511 783 00

info at vetivall punkt se

Kajsa Kihlström
Kajsa Kihlström
Jerker Kihlström
Jerker Kihlström

 

 

Öppettider

Måndag: 8-19
Tisdag: 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag 8-19
Fredag 8-15

Andra öppettider kan förekomma vid till exempel storhelger eller då vi är på utbildning. Hembesök och vaccinationer av häst kan göras på andra tider efter överenskommelse.

Maila oss

Använd kontaktformuläret till höger. Vi har tyvärr inte möjlighet att besvara medicinska frågor via mail, utan ser helst att du ringer.

Saknar svar?

Våra mail hamnar ibland i mottagarens skräpkorg så kika gärna där om ni saknar svar från oss. Ni kan även lägga in oss som betrodd användare.

Akut

När vi har stängt: vid akuta fall som inte kan vänta, ring Djursjukhuset Albano: 08-50 530 400

     

    GDPR

    När du tar kontakt med oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter och skapar en journal för ditt djur. Personuppgifterna använder vi bl.a. för receptförskrivning och vaccinationspåminnelser. När vi utför en direktreglering eller när ett försäkringsbolag begär uppgifter om ditt djur i ett pågående ärende följer delar av personuppgifter med. Samma sak sak sker när journalen skickas till annan veterinär eller remissinstans. Dock lämnas inga person eller journaluppgifter ut till tredje part utan din tillåtelse. Vi har erfarenhet och vana att hantera kunder med skyddad identitet. Säg till redan vid bokningen.